torsdag 9 december 2010

Snö..

Det e inget skönt väder idag, blåser mycket här ute på landet=)
Nea hon e gnällig till tusen, det e ingen bra eftermiddag det här.
Men den började bra iallfall. Nea vaknade vid 8, och pontus halv 9 typ, för er som inte vet så har jag väääldigt morgonpigga barn, 5-6 tiden brukar dom vakna och sen e det full rulle, så det e lite jobbigt. Men dom har säkert sovit för mkt, därför dom e gnälliga idag.

Nea hon har inte sovit bra i sin säng (spjälsäng) på en månad nu ungefär, men så fort hon kommer över i våran säng så kan hon sova som en stock, men då har hon oxå mer utrymme att böka o snurra på.. Så vi bytte sängen till hennes växa säng som stått inne på hennes rum, och då jäkla kunde hon sova hela natten, (aja nästan iallfall). Så höna pönan vill ha mkt utrymme..
Och enivs till tusen är hon oxå, får hon inte som hon vill så skriker och slänger hon sig, och försöker på nytt med vad hon nu håller på med för jäkleskap =)

Pontus han kan oxå vara jäklig mot lillasyster, men överlag så e han supergo storebror, ger henne tutte o snutte när hon e lessen tillexempel=) så sött.. Han e väldigt duktig på att räkna sina fingar nu oxå.. Pratar mer o mer "rent" han får till riktiga R, låter så kul, för varken jag eller Jimmy uttalar våra R så som han gör. Han älskar att vi flyttat, han vill knappt åka in till Nässjö, för han tror vi ska tillbaka till lägenheten, men icke sa nicke. Stor trädgård har vi, och sen gårdsplanen utanför staketet får vi oxå springa o leka på.. Så han verkligen stormtrivs här.
Vi andra med för den delen, skulle inte klara av att bo i lägenhet nu.

Oj det blev rätt mycket i detta inlägg, får la se hur det kommer gå med bloggandet, lämna gärna nån kommentar.
Måste se om jag kan natta gnällfian nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar